Ποιοι είμαστε;

Η Black Shark είναι πρωτοποριακή εταιρία παιχνιδιών τεχνολογίας η οποία αναπτύσσει ένα ολοκληρωμένο gaming οικοσύστημα βασισμένο στο hardware, στο software και σε υπηρεσίες service. Το οικοσύστημα αυτό λανσάρεται στην αγορά μέσα από τα κορυφαία μας gaming smartphones. Απώτερος σκοπός μας είναι να παρέχουμε απαράμιλλη gaming εμπειρία στους πελάτες μας διεθνώς και να δημιουργήσουμε τον καλύτερο παγκόσμιο gaming περιβάλλον που θα συγκεντρώσει όλους τους παίχτες.

Γιατί είμαστε εδώ;

Πιστεύουμε ότι οι δυνατότητες του gaming κινητού είναι απεριόριστες, όμως είναι γεγονός πως η βιομηχανία έχει περιοριστεί με κινητά gaming χωρίς έμπνευση. Το ιδανικό gaming κινητό δεν χρήζει μόνο δυνατού hardware, αλλά επίσης καινοτομίας, προχωριμένης δομής, άψογου λογισμικού και υπηρεσίες εστιασμένες στους gamers. Στην Black Shark δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση σε όλες τις προαναφερόμενες προδιαγραφές έτσι ώστε να δημιουργήσουμε, πέρα από το πιο ισχυρό gaming κινητό στον κόσμο, και μια υπέροχη κοινότητα παιχτών.

Πιστεύοντας πως το κινητό gaming αποτελεί το μέλλον, θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος τομέας χρειάζεται στήριξη από τους κατάλληλους ανθρώπους. Λανσάροντας την πρώτη παγκοσμιίως σειρά smartphones με χρήση υδρόψυξης για επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου, καθώς και με τη χρήση chipset που επεξεργάζεται γραφικά για να βιώσετε ασύγκριτη οπτική εμπειρία, δίνουμε ζωή στον συγκεκριμένο τομέα με έναν καινοτόμο τρόπο. Δουλεύουμε για να στηρίζουμε τις online σπορ, gaming και streaming κοινότητες αφού πιστεύουμε πως η ενασχόληση με τα παιχνίδια συμβάλλει απίστευτα στη διασύνδεση του κόσμου. Είμαστε εδώ για να γίνουμε μέρος μια τέτοιας επανάστασης.

Καλωσορίσατε στη Rebellion κοινότητα.

ιστορία της εταιρείας

BlackShark About
Νοέμβριος 2018.

Το Black Shark παρουσιάζεται παγκοσμίως

Το τέλειο τηλέφωνο τυχερού παιχνιδιού αφορά ισχυρό υλικό, καινοτομία αιχμής, εκλεπτυσμένη κατασκευή και σχεδιασμό, στιλβωμένο λογισμικό και υπηρεσία με επίκεντρο το παιχνίδι. Επικεντρωθήκαμε σε όλες αυτές τις πτυχές για να δημιουργήσουμε όχι μόνο το πιο ισχυρό τηλέφωνο παιχνιδιών στον κόσμο, αλλά και μια καταπληκτική κοινότητα παικτών.