Black Shark 3

5G Gaming Trigger On

Ιδανικό 5G gaming κινητό

Υπερταχεία φόρτιση στα 65 W
4720 mAh Διπλή μπαταρία

7.1” 2k+ Οθόνη
(πλήρης κάλυψης)

Qualcomm Snapdragon 865
LPDDR5 + UFS 3.0

Υψιλός ρυθμός ανανέωσης
στα 90 Hz
MEMC τεχνολογία

270 Hz ρυθμός
δειγματοληψίας αφής

Σύστημα υγρής
ψύξης τύπου Sandwich

Master Touch 3.0

SA+NSA 5G
Wi-Fi 6

Συμμετρικός σχεδιασμός για το πιο κράτηση κονσολών

Πιο άνετο στο κράτημα και ευκολότερος έλεγχος

Το πίσω μέρος του μοντέλου Black Shark 3 είναι συμμετρικό οριζόντια και κάθετα, κάτι που σας προσφέρει εξισορροπημένη αίσθηση.
Το Black Shark 3 έχει κυρτό πίσω μέρος, ενώ δύο ρομβοειδείς επιφάνειες προεξέχουν λιγάκι για να δώσουν καλό στήριγμα στα χέρια. Έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε τη συσκευή εύκολα, κρατώντας την όπως εσείς επιθυμείτε.

Ρυθμός ανανέωσης 270 Hz

Η συσκευή που διαθέτει σύστημα αφής με τον μικρότερο ρυθμό αδράνειας παγκοσμίως τώρα βρίσκεται στα χέρια σας.

Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης 270 Hz έχει ως αποτέλεσμα την μικρότερη αδράνεια οθόνης μόλις 24 ms. Το κινητό αυτό θα σε συνοδεύει σε κάθε γρήγορη και απαιτητική σου κίνηση.

Λειτουργία Master Touch 3.0

Τώρα έχετε απόλυτο έλεγχο κινήσεων

H λειτουργία Master Touch 3.0 σας προσφέρει δύο λειτουργικές ζώνες ευαίσθητες στην πίεση κι αυτό σας εξασφαλίζει περισσότερη δράση με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Χάρη στο μεγαλύτερο αριθμό αισθητήρων, το Black Shark 3 αναγνωρίζει το δακτυλικό σας αποτύπωμα ακόμη και στις άκρες της οθόνης.

Qualcomm Snapdragon 865

5G gaming ενεργοποίησης

Χάρη σε μια πρωτοποριακή κινητή πλατφόρμα, Qualcomm Snapdragon 865, το μοντέλο Black Shark 3 είναι ταχύ και ευφυές. CPU, GPU και 5G συστήματα, σας προσφέρουν απίστευτη εμπειρία που σας αφήνει άναυδους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, του στριμαρίσματος, της αναζήτησης και άλλων δραστηριοτήτων. Το AI Engine 5ης γενιάς εξασφαλίζει πρόσβαση στα εξαιρετικά επιτεύγματα τεχνητής νοημοσύνης μέσα στα πλαίσια του 5G gaming.

12GB Μνήμη RAM από

256GB Μνήμη SSD από

LPDDR5 RAM επόμενης γενιάς

UFS 3.0 Αποθηκευτικός χώρος

Σύστημα υγρής ψύξης τύπου "Sandwich"

Επαναστατικό σύστημα ψύξης

Το σύστημα υγρής ψύξης 4ης γενιάς που ανέπτυξε η εταιρεία Black Shark είναι σχεδιασμένο με μία μορφή επαναστατικής δομής «Sandwich». Το SoC, το WIFI chipset, το 5G μόντεμ, και το κύκλωμα φόρτισης μαζί με τα υπόλοιπα θερμικά εξαρτήματα, βρίσκονται και στις δύο πλευρές του κύριου ταμπλό. Δύο πολύ μεγάλοι υγροί σωλήνες ψύξης περικλείουν τον πυρήνα επεξεργασίας, αγγίζοντας άμεσα τα ενεργά συστατικά και στις δύο πλευρές κάνοντας την περιοχή της ψύξης 100% μεγαλύτερη και βελτιώνοντας τη συνολική απόδοση ψύξης κατά 50%.

Φύλλο θερμικού γραφίτη

Καταφύγιο κράματος χαλκού

Υγρός ψυκτικός σωλήνας

Υγρός ψυκτικός σωλήνας

Καταφύγιο κράματος χαλκού

LPDDR5* + UFS 3.0

Γρήγορη φόρτωση, γρήγορο παιχνίδι

Το Black Shark 3 διαθέτει UFS 3.0 ROM και την RAM επόμενης γενιάς LPDDR5 ROM τα οποία εξασφαλίζουν την μεταφορά στοιχείων με ιλιγγιώδη ταχύτητα που κανένα άλλο κινητό τηλέφωνο μέχρι τώρα δεν μπόρεσε να σου προσφέρει. Τώρα η εγκατάσταση και η φόρτωση παιχνιδιών θα γίνονται πλέον αστραπιαία ενώ εσείς θα κάνετε εναλλαγή σκηνικών με ταχύτατο ρυθμό.

Υπερταχεία φόρτιση 65W

Διπλή μπαταρία 4720mAh

To Black Shark 3 Pro έχει το πρώτο στον κόσμο σύστημα διπλής μπαταρίας, με παράλληλη φόρτιση και αποφόρτιση. Το σύστημα φόρτισης παρέχει super-fast φόρτιση 65 W, ενώ το σύστημα παράλληλης αποφόρτισης επιτρέπει μέγιστη απόδοση μπαταρίας 5000 mAh καθώς και πιο σταθερή διάρκεια ζωής. Ειδικά κατασκευασμένο για φόρτιση το chipset του μοντέλου Black Shark 3 Pro υποστηρίζει αποτελεσματικά το σύστημα διπλής μπαταρίας επιτιγχάνοντας φόρτιση στο 100% σε μόλις 38 λεπτά, ενώ 50% σε μόλις 12 λεπτά.
[για 12 λεπτά έως 50% για 38 λεπτά έως 100%*]

Μαγνητική υποδοχή φόρτισης *18W

Άνετη φόρτιση, ευκολία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Τέσσερις μαγνητικές υποδοχές ταχείας φόρτισης 18 W είναι τοποθετημένες στην πλάτη του μοντέλου Black Shark 3, προσφέροντάς σας ελευθερία κινήσεων και άνετο gaming με παράλληλη φόρτιση.

5G + Wi-Fi 6 με διπλή κεραία X-Τype

Σταθερή σύνδεση σε κάθε δευτερόλεπτο

Το Black Shark Pro 3 υποστηρίζει NSA και SA 5G δίκτυα σε τις συχότητες 2,5 GHz και 5 GHz αντίστοιχα. Επίσης υποστηρίζει WiFI 6 το οποίο είναι κατά 270% γρηγορότερο από τα ήδη υπάρχοντα δίκτυα (όπως το Wi-Fi 5). Η διπλή X-Τype κεραία, τοποθετημένη στις άκρες του πλαίσιου, προσφέρει σταθερή συνδεσιμότητα σε περίπτωση που το κρατάτε και με τα δύο σας χέρια.
Η διοδική σύνδεση του μοντέλου Black Shark 3 Pro διασφαλίζει ταυτόχρονη συνδεσιμότητα στο 5G και το Wi-Fi.

Ο ρυθμός ανανέωσης 90 Hz με MEMC τεχνολογία

Ευκολότερο από ποτέ

Διαθέτοντας τον ρυθμό ανανέωσης 90 Hz η gaming οθόνη του μοντέλου Black Shark 3 Pro προσφέρει βελτιωμένη οπτική εμπειρία. Η τεχνολογία MEMC η οποία λειτουργεί χάρη στο ανεξάρτητο chipset γραφικών, ανεβάζει τη συχνότητα των βίντεο από τα 25 Hz στα 90 Hz, προσφέροντας έτσι την πιο βελτιωμένη εικόνα ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείτε για gaming.

Οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ακρίβεια Delta E < 1

Δείτε τον κόσμο των παιχνιδιών στα πραγματικά του χρώματα

Μπείτε στον κόσμο των παιχνιδιών με τα πιο ζωντανά χρώματα
Η μεγάλη AMOLED οθόνη 6,67 ιντσών που διάθετει το μοντέλο Black Shark 3 ανήκει στις οθόνες με την μεγαλύτερη χρωματική ακρίβεια. Χάρη στα στοιχεία της Delta E < 1 και JNCD < 0,55 θα είστε σε θέση να δείτε ζωντανά χρώματα παιχνιδιών και βίντεο.

TrueView οθόνη και True Hardware DC Dimming τεχνολογία

Οπτική Άνεση

Η TrueView οθόνη του μοντέλου Black Shark 3 ρυθμίζει τον βαθμό φωτεινότητας οθόνης και την θερμοκρασία των χρωμάτων έτσι ώστε να προσαρμόζεται στη φωτεινότητα του περιβάλλοντός σας. Με το συγκεκριμένο display θα απολαύσετε πιο φυσική οπτική εμπειρία. Χάρη στη True Hardware DC Dimming τεχνολογία, το Black Shark 3 εγγυάται αδιάκοπα φωτεινό display αντί για το διαδοχικό τρεμόπαιγμα, κάτι που σας παρέχει την απόλυτη άνεση ακόμα και σε ατελείωτες ώρες gaming.

VDE Certificate

Trueview Display

True Hardware DC Dimming

Συμμετρικά στερεοφωνικά ηχεία που βρίσκονται στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής

Άκου! Κάτι έρχεται από αυτή την κατεύθυνση!

Στερεοφωνικά ηχεία, τοποθετημένα και στο επάνω και στο κάτω μέρος του μοντέλου Black Shark 3, στραμμένα προς το εμπρός παρέχοντας μια εξισορροπημένη ένταση ήχου. Τους χρήστες δεν χρειάζεται πια να τους απασχολεί το αν ο ήχος θα μπλοκάρει κατά την διάρεκια του παιχνιδιού. Με αυτά τα συμμετρικά ηχεία σας δίνεται η ευκαιρία να βιώσετε μια συγκλονιστική στερεφωνική εμπειρία εξ ολοκλήρου.JOYUI 11

(βασισμένο στο Android 10)

Εξειδικευμένο Σύστημα Gaming

Βασισμένο στο Android 10, το ολοκαινούργιο λειτουργικό σύστημα JOYUI 11 συνδυάζει άριστα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός κινητού τηλεφώνου, με τις καλύτερες επιδόσεις μιας συσκευής κατασκευασμένης ειδικά για παιχνίδια προκειμένου να απολαύσετε την καλύτερη gaming εμπειρία.

JOYUI 11

Εξειδικευμένο Σύστημα Gaming

Το εξελιγμένο Shark Space διαθέτει τεχνολογίες Shark Time, Ludicrous Mode, Gamer Studio καθώς και προηγμένο σύστημα εξατομίκευσης που προορίζονται για όλους τους απαιτητικούς χρήστες.

Σύστημα τριπλής κάμερας 64MP

Απαθανατίστε τις σημαντικές σας στιγμές

Το Black Shark 3 διαθέτει διάταξη τριπλής κάμερας – κύρια κάμερα 64 MP, ευρυγώνιος φακός 13MP και κάμερα 5 MP για bokeh εφέ. Χάρη στο σύστημα Super Night στη RAW εκδοχή θα έχετε την δυνατότητα να τραβήξετε πιο γραφικά και διαυγή βίντεο κατά τη νύχτα.

Ευρυγώνιος φακός στα 13MP

διάφραγμα: f/2.25

Κάμερα στα 5 MP για εφέ bokeh

διάφραγμα: f/2.2

Κάμερα στα 64 MP για εξαιρετικά ευκρινείς λήψεις

διάφραγμα: f/1.8,
1,6 μm 4-σε-1 super piksel